Dani vjenčanja, Varaždin 2015.

U sklopu nedavno održanih Dana vjenčanja u Varaždinu, Kookabee se kao i svake godine predstavio publici, znatiželjnicima i budućim mladencima.
Retro uređeni štand krcat sitnicama iz prošlog stoljeća pažljivo kombiniranih sa modernim detaljima i promotovnim materijalima, naše je posjetioce odveo u neko drugo doba.
Uz Kookabee, po prvi puta predstavili smo i jedan novi koncept – Merry po meri. U sklopu tog projekta pokušali smo zaokružiti ponudu usluga koje su potrebne za organizaciju svake uspješne proslave ili eventa. Ovaj put naravno naglasak je bio na vjenčanju. Ali ne bilo kakvom, tematskom vjenčanju za pamčenje! I Vaše vjenčanje može biti povezano u nekoj temi, koju naravno birate sami. Da li neko razdoblje iz prošlosti, kako smo mi pokušali predstaviti svojim štandom na sajmu, ili vam inspiracija može biti neka knjiga, film, bilo šta što vas inspirira ili motivira. Zašto ne proslavu vjenčanja učiniti još veselijom i originalnijom, tako da ju vaši gosti dugo pamte i sa osmjehom prepričavaju.
booth2
Naše goste na sajmu ponudili smo dobrom kapljicom vinarije Kerman, zalogajčićima restorana Bedem, poslasticama slastičarnice Šešet, a cvjetna dekoracija koja je krasila  štand djelo je cvjećarnice Flora Rustica.
booth3
Osim toga, budućim smo mladencima spremili vrijedne poklon vrećice da nas se sjete i kad stignu kući. Uz promidžbenu brošuru sa vrijednim popustima, poklonili smo im boćicu vina i podvezicu.
booth1
Osim na štandu, Kookabee se već tradicionalno predstavio i modnom revijom, na kojoj su uz “velike” cure, po prvi put nastupili i mali manekeni Hugo i Vida. Tako smo pokazali širinu ponude koju nudi Kookabee, gdje osim krasnih haljina i ostalih odjevnih predmeta za odrasle, nudimo odjelca i haljinice za najmlađe. Naši mali profesionalci osvojili su srca publike i zasluženo dobili najveći pljesak!
kkb show

 

Sve fotografije možete vidjeti u Galeriji fotografija pod “revije” koje je snimio Mario Mavriček za Foto Merlić, a za one koji više vole doživjeti sliku snimili smo i video.

 

Sudjelovanje Kookabee designa na ovom događaju ostvareno je poticajima vlade Republike Hrvatske, Ministarstva poduzetništva i obrta.

 

minpo logo