Melita Kukec

“Melita je posvećena ženama više nego što su žene posvećene same sebi. Ona vas vrlo brzo svojom vedrinom i entuzijazmom uvuče u svijet mode i umjetnosti. Nakon prvog, samo za vas osmišljenog i sašivenog komada odjeće, shvatite da je omjer cijene i kvalitete više nego dobar. Divne tkanine sljubljuju se s vašim tijelom koje počinjete doživljavati sasvim drugačijim nego do tada. Melita svojim dizajnom uspijeva naglasiti prednosti i prešutjeti mane, utkati individualnost, probuditi ženstvenost, istaknuti onu autentičnost koju svi mi imamo, ali je ponekad ne uspijevamo pokazati svijetu kroz odjeću koju nosimo.”
-riječi klijentice, iz novinskog texta Maje Bilušić-

Diplomirala je modni dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu 2005 g.

Njezina kreativnost i estetika primjećena je u ranim danima djetinjstva, kao i ljubav za stvaranjem, bojama, materijalima, oblicima… Nakon godina  usavršavanja svojih vještina i talenata, te stjecanja dragocjenog iskustva kao dizajnerica za nekoliko poznatih hrvatskih modnih kuća, osjetila se spremnom da počne ostvarivati svoj san.

Nastavi čitati

Kako nastaje haljina

Ideja i dizajn

Ako ste odlučili povjeriti mi izradu Vaše haljine, bilo da se radi o vjenčanoj, maturalnoj ili haljini za neku drugu prigodu, posebno je važno da je model prilagođen upravo Vama, Vašim željama i Vašoj figuri, ali također i Vašem planiranom buđetu.  Na našem prvom sastanku i upoznavanju otkrivamo koje su Vaše želje, pa u skladu s time dogovaramo model haljine.

Nastavi čitati

Kookabee – modni atelje i showroom

Kookabee atelje bavi se raznim djelatnostima iz područja mode i dizajna.

Po mjeri najčešće osmišljavamo i izrađujemo unikatne vjenčane i svečane haljine za individualne klijentice, ali i razne druge odjevne predmete za žene.

Svaka žena je jedinstvena, pa prema tome svakoj pristupamo s posebnom pažnjom. Slušajući njezine želje, ali također uzimajući u obzir i ostale bitne parametre, kao što je na primjer građa tijela, za svaku posebno stvara se idealna kreacija u kojoj će se ona osjećati sigurno, lijepo i privlačno, bilo da se radi o vjenčanici ili nekom jednostavnijem odjevnom komadu. Taj prekrasan osjećaj, kad se osjećate lijepo, zadovoljno i sretno, poput magneta privlači sve pozitivno u vašu blizinu. Iako zvučalo kao težak zadatak, to je ono što Kookabee želi pružiti svakoj svojoj klijentici.

Glavni imperativ ateljea je zadovoljstvo klijentica, a njihove preporuke koje često rezultiraju dolaskom novih klijentica, najveće su priznanje našem  radu.

Nastavi čitati