Kookabee – modni atelje i showroom

Kookabee atelje bavi se raznim djelatnostima iz područja mode i dizajna.

Po mjeri najčešće osmišljavamo i izrađujemo unikatne vjenčane i svečane haljine za individualne klijentice, ali i razne druge odjevne predmete za žene.

Svaka žena je jedinstvena, pa prema tome svakoj pristupamo s posebnom pažnjom. Slušajući njezine želje, ali također uzimajući u obzir i ostale bitne parametre, kao što je na primjer građa tijela, za svaku posebno stvara se idealna kreacija u kojoj će se ona osjećati sigurno, lijepo i privlačno, bilo da se radi o vjenčanici ili nekom jednostavnijem odjevnom komadu. Taj prekrasan osjećaj, kad se osjećate lijepo, zadovoljno i sretno, poput magneta privlači sve pozitivno u vašu blizinu. Iako zvučalo kao težak zadatak, to je ono što Kookabee želi pružiti svakoj svojoj klijentici.

Glavni imperativ ateljea je zadovoljstvo klijentica, a njihove preporuke koje često rezultiraju dolaskom novih klijentica, najveće su priznanje našem  radu.

Osim po mjeri, u ateljeu stvaramo i vlastite kreacije, uglavnom unikate ili serije od nekoliko komada, koje se mogu kupiti direktno u Kookabee ateljeu ili narudžbom putem kataloga na našoj web stranici te u nekoliko prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Atelje Kookabee bavi se i kostimografijom, izradili smo kompletnu kostimografiju za više od desetak predstava, te redovito izrađujemo kostime za razne plesne skupine, individualne nastupe, ulične performanse te mnoge druge interesantne projekte iz područja kostimografije.

U našoj postoji i usluga dizajna raznih tekstilnih proizvoda drugim tvrtkama – proizvođačima, gdje se prema njihovim specifičnim potrebama izrađuju modne ili tehničke skice i ostala projektna dokumentacija te krojevi i prototipi tih proizvoda. Dizajn i prototipi tekstilnih proizvoda koje osmišljavamo su razni, ovisno o potrebama naručitelja: ženski, dječji i muški odjevni i uporabni predmeti, tekstilni suveniri i sl.