Dvorac Maruševac – bajkovita kulisa Kookabee cvjetnih vila

Jedan od prvih sunčanih dana ovog proljeća odradili smo odlično fotkanje Kookabee haljina na bajkovitoj lokaciji dvorca Maruševec. U ležernoj atmosferi, uz malo truda i dogovora, sve je išlo prema planu. Čak nam je i vjetar išao na ruku jer kao da je zapuhivao točno kad smo ga trebali, da izvuče svu ljepotu divne lepšave svile na haljinama. Djevojke koje su za ovu priliku postale cvjetne vile nisu profesionalni modeli, to su prijateljice i poznanice koje, kako i na fotografijama, tako i u privatnom životu plijene pažnju svojom neobičnom ljepotom, a isto tako i svojim sposobnostima. Arheologica, pravnica, pjevačica, alpinistica, socijalna radnica… Svaka na svoj način prekrasna, posebna i jedinstvena. Pristale su na ovo fotkanje radi druženja i zabave iz koje je proizašlo nešto lijepo i na tome sam im beskrajno zahvalna.

Ideja i želja za fotkanje kraj bajkovitog Maruševca došla je od fotografkinje Martine Špoljarić-Pracaić, što sam ja s veseljem prihvatila. Razgledajte Galeriju nastalih fotografija. Djevojke na fotkama su redom: Anja Krtanjek, Maja Grgurić, Morana Krpan i Matea Mašić-Urvan, a uz haljine krasile su ih i cvjetne dekoracije Ele Petrinić – Cvjećarnice Poppy. Osim cvjetnih dekoracija, Eline vješte ruke izradile su i neobično divan kišobran od ružinih latica. Makeup i frizure ovaj put nismo prepustili stručnjacima, jer smo željeli postići što prirodniji izgled. Zato su se djevojke našminkale same, a kose su ostale raspuštene.

kookabeemateamorana8

Iza objektiva našao se i Emil Herceg (a povremeno i ja) snimajući video isječke cijelog dana, koje smo kasnije montirali u video. Možete pogledati kako je to ispalo, uhvatiti malo atmosfe cijelog našeg dana provedenog na Maruševcu. Kako je dvorac u privatnom vlasništvu, sve se odvijalo uz dozvolu i podršku vlasnika g. Maximillian von Pongratz, na čemu smo mu iskreno zahvalni!

Do nekog slijedećeg radnog druženja, svima veliki pozdrav i hvala!