Valentinovo, revija vjenčanica i popusti do kraja veljače!

Bez obzira smatrate li Valentinovo za još jedan iskomercijalizirani zapadnjački praznik, ili je to za Vas dan koji posvećujete ljubavi, uvijek je lijepo onome koga ste srcem odabrali pokazati svoje osjećaje. Ne mislim tu na neke skupe poklone koje bi trebali pokloniti baš na određeni datum, nego na lijepu gestu, pokazati svojoj ljubavi da mislite na nju i negove/njezine želje i osjećaje. To može biti divno opuštanje u vašem domu, ili odlazak na neko posebno mjesto, večera, izlet, provod, party…što got vas veseli da radite zajedno.

Iako danas previše stvari na listi prioriteta stavljamo ispred brige o ljubavi, vjerujem da ljudi i dalje, posebno djevojke ali i muškarci sanjaju o pravoj ljubavi koja će trajati iznad svih prilika i neprilika,  ljubavi sa kojom žele ostarjeti. A čin vjenčanja samo je potvrda takvoj ljubavi, kad su dvoje uvjereni da je njihova ljubav dovoljno snažna i prava da su se spremni obavezati jedno drugom za život. Zato smatram da bi vjenčanje trebalo biti slavlje iznad svih slavlja, najljepše i najvažnije u životu jednog para. A koliko će to vjenčanje biti kič ili stilski dotjerano, ovisi samo o vama.

kookabee revija vjenčanica Lumini

Djevojkama je najvažnija haljina, pa čim se odredi datum, a ponekad još i prije toga, djevojke krenu u potragu za idealnom vjenčanicom. Mladenka je u činu vjenčanja u centru zbivanja i svaka želi biti vrhunski dotjerana, a njezina je haljina ono po čemu se pamti. Zato bi svakako preporučila da se posavjetujete sa nekim čije mišljenje i ukus cijenite, a ne da vjerujete teti u salonu kojoj je jedina zadaća da vam proda haljinu.

I moj je posao na kraju svega prodati haljinu, ali je svaka Kookabee vjenčanica u svojoj jedinstvenosti i originalnosti namjenjena točno određenoj osobi i takva haljina nosi sa sobom poruku, reklamu ili antireklamu. Ne dozvoljavam svojoj haljini da napusti studio sve dok ne vidim da je idealna za osobu koja će ju nositi i to je moj moto. Jednako tako, ukoliko vidim da se djevojka zamišlja u modelu haljine koji joj neće odgovarati, potrudim se pronaći bolje rješenje. U slučaju da se na kraju ipak ne možemo složiti, ne upuštam se u izradu haljine. Međutim, to se zapravo još nije dogodilo. 🙂

Ovog smo vikenda proslavili Valentinovo revijom vjenčanica na sajmu vjenčanja u varaždinskom Lumini centru, u organizaciji TIN marketinga. Revijski program je i ovoga puta vrlo profesionalno koordinirao Predrag Brkljač. Za divne fotke sa moje revije ponovo zahvaljujem dragom prijatelju fotografu Mariu Mavričeku, a video je već po tradiciji snimao Emil Herceg, varaždinski glazbeni producent i moj životni partner, koji je također zaslužan za originalnu glazbenu podlogu mojih revija.

revija-kookabee-Lumini-web

Da proslavimo mjesec ljubavi, u Kookabee designu do kraja veljače na sve ugovorene vjenčane haljine poklanjam -20%popusta na uslugu izrade vjenčanice po mjeri za kupovinu, -30% za najam iste.  Do -40% snižene su cijene gotovih unikatnih Kookabee vjenčanica, a poklanjam do čak -50% popusta za najam gotovih haljina u ateljeu.

Idealna prilika za ovogodišnje mladenke, pa zato ne propustite provjeriti!

Pusa od Melite!